De eerste stappen in DataQuality

Vanaf nu wordt u door DataQuality ondersteund bij het digitaal vastleggen van zakelijke contacten en het automatisch up-to-date houden van uw CRM-systeem. Met deze tool behoort een chaos in uw gegevens tot het verleden.

We laten u nu een van de vele toepassingsmogelijkheden van DataQuality zien: het aanmaken van een nieuwe gekwalificeerde lead. Hiervoor gebruiken we snapADDY GmbH als concreet voorbeeld. We voeren gezamenlijk een zoekopdracht door bedrijfsgegevens uit om een contactpersoon voor snapADDY te vinden.Dat doen we in zeven stappen:

STAP 1

Log eerst in op het snapADDY DataQuality dashboard van snapADDY met de inloggegevens van uw snapADDY-testaccount. Klik op het menu-item DataQuality.

STAP 2

Laten we aannemen dat u geïnteresseerd bent in snapADDY GmbH en een contactgegevensset voor dit bedrijf wilt aanmaken. We beginnen met de bedrijfsgegevens. Klik op Contact toevoegen en selecteer Bedrijfsgegevens zoeken. Voer snapADDY GmbH in het zoekveld in.

STAP 3

Nu worden er verschillende bronnen, zoals het impressum van het bedrijf, sociale netwerken en Google Places, doorzocht en weergegeven. Selecteer bijvoorbeeld de gegevens uit het impressum van het bedrijf door op Alles selecteren te klikken.

STAP 4

Klik op Waarden overnemen zodat de groen gemarkeerde gegevens automatisch in snapADDY DataQuality worden overgenomen. U ziet nu de nieuw aangemaakte contactgegevensset voor snapADDY GmbH met de directeur Roland Hötzl als eerste automatisch ingestelde contactpersoon.

STAP 5

Hebt u ook een Xing- of LinkedIn-account? Heel goed, dan kunnen we nog gerichter op zoek naar geschikte contactpersonen. Klik hiervoor op Contactpersoon. Meld u eerst aan bij Xing of LinkedIn door rechtsboven op het icoontje te klikken.

U hebt de extensie snapADDY Helper nodig om zoekresultaten van zakelijke netwerken zoals Xing of LinkedIn weer te geven. Opmerking: Laad snapADDY DataQuality opnieuw na het installeren van de snapADDY Helper.

STAP 6

Verwijder na het inloggen het filter ‘Roland Hötzl’ (blauwe filterindicator). Daardoor ontvangt u een lijst met potentiële contactpersonen die u kunt overnemen door op Overnemen te klikken.

STAP 7

U ziet nu de aangebrachte wijzigingen in het groen, maar u kunt uw wijzigingen ook aanpassen door op de vorige waarden te klikken. Alle contactgegevens staan nu gestructureerd in snapADDY DataQuality.

Du?

Nog vragen?

Met behulp van onze CRM-export slaat u contactgegevens uniform en met één klik op in uw CRM-systeem. DataQuality ondersteunt dynamische integraties voor de meest populaire CRM-systemen en een API voor andere systemen van derden.
Neem contact op met ons team zodat we u kunnen laten zien hoe een export naar uw CRM-systeem in zijn werk gaat.

snapADDY Sales

sales@snapaddy.com