De eerste stappen in VisitReport

Geen pen en papier meer in verkoopgesprekken...met snapADDY VisitReport kunt u individuele vragenlijsten aanmaken en onderweg bezoekverslagen vastleggen met de app. Op deze manier worden uw processen op beurzen en in de buitendienst eindelijk digitaal.

We gaan nu samen een bezoekverslag vastleggen. Hiervoor maken we een contactpersoon aan en vullen we een voorbeeldvragenlijst in. Download eerst de app snapADDY VisitReport en log in met de inloggegevens van uw snapADDY-testaccount. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

STAP 1

De app geeft u eerst een korte introductie. Vervolgens ziet u een sjabloon dat we voor u hebben aangemaakt, zodat u direct aan de slag kunt. In de toekomst kunt u dergelijke sjablonen naar uw eigen wensen indelen.

STAP 2

Maak een nieuw bezoekverslag aan op basis van het sjabloon. Vul allereerst de contactgegevens van uw gesprekspartner in. Daarvoor hebben we al demogegevens opgeslagen als bestandsgegevens. U kunt echter ook handmatig contactgegevens toevoegen, bijvoorbeeld door het scannen van een visitekaartje.

STAP 3

Vul vervolgens de vragenlijst in. Deze is onderverdeeld in drie verschillende groepen en bevat verschillende soorten vragen, zoals enkele keuzevragen, afhankelijke vragen, en een handtekeningveld.

STAP 4

Zodra u de vragenlijst volledig hebt ingevuld, klikt u op Gereed. U kunt het bezoekverslag nu vinden op het tabblad Verslagen en het vervolgens naar snapADDY VisitReport dashboard exporteren. Daar ziet u de ingevulde bezoekverslagen.

STAP 5

In het dashboard kunt u het rapport evalueren, statistieken bekijken en ook uw persoonlijke, individuele vragenlijsten aanmaken.

Du?

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice, We helpen u graag verder!

snapADDY Support

support@snapaddy.com